Blåtind borettslag 

9 leiligheter

I nærheten av Svolvær sentrum, vakkert beliggende i enden av Garsosveien har Botek under bygging 9 leiligheter med fantastisk utsikt og moderne funksjoner. Den første bygningen er ferdigstilt med tre leiligheter. 2 leiligheter er solgt. Alle leiligheter er ca 70 kvadratmeterog har to soverom. De er plassert rett under den kjente fjellformasjonen "Svolværgeita", i rolige og solrike Melkerdalen. Et koseligt nabolag med rekkehus, eneboliger og villaer, samt nærhet til skoler og barnehager . Oppstart med neste blokk høsten 2016.

Svolvær

Svolvær er en spennende kystby med ca. 6000 innbyggere. Byen har et variert næringsliv med hovedvekt på verkstedindustri, fiskerier, reiseliv og handel. Svolvær har et godt utviklet kafè, restaurant -og hotelltilbud.

Skoletilbudet er variert med folkehøgskole, kunst-/filmskole samt videregående skole. Svolvær har sin egen småfIyplass, Harstad/Evenes storflyplass er kun 2 timer kjøretur med bil fra byen. Ferge finnes fra Svolvær til Hamarøya, samt Hurtigbåtrute fra Svolvær til Bodø.

Leilighetene

Leilighetene har alle parkett i soverom og oppholdsrom samt fliser på bad. Varmekabler i gulv. Badene har dusjkabinett og vegghengt toalett. Alle leiligheter har balkong mot sør.

Beliggenhet

se kart